Εσωτερικός κανονισμός σχολής

R

Τα μαθήματα στη σχολή χορού αρχίζουν στα μέσα Σεπτέμβρη ή 1η Οκτώβρη αναλόγως το τμήμα και ολοκληρώνονται στο τέλος του Ιουνίου.

R

Η διάρκεια του μαθήματος ορίζεται στα 50 λεπτά ή 90 λεπτά αναλόγως το επίπεδο.

R

Τα δίδακτρα εξοφλούνται την πρώτη εβδομάδα κάθε διδακτικού μήνα.

R

Η συνεχόμενη αποχή από τα μαθήματα για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς έγκαιρη ενημέρωση στη διεύθυνση της σχολής δεν συνεπάγεται τη μη πληρωμή των διδάκτρων του διαστήματος αυτού.

R

Οι μαθητές προσέρχονται στη σχολή νωρίτερα από την έναρξη του μαθήματός τους για να προετοιμαστούν.

R

Η ενδυμασία ορίζεται από τη διεύθυνση της σχολής και είναι υποχρεωτική και ξεχωριστή σε κάθε τμήμα για τήρηση ομοιομορφίας και πειθαρχίας. Τα κορίτσια έχουν μαζεμένα τα μαλλιά τους έτσι ώστε να μην ενοχλούνται στην κίνησή τους. Επίσης δεν φορούν κοσμήματα, ρολόγια και αξεσουάρ στη διάρκεια του μαθήματος, για την αποφυγή τραυματισμών.

R

Αν η σχολή χάσει μάθημα από υπαιτιότητά της είναι υποχρεωμένη να το αναπληρώσει.

R

Οι αργίες και οι σχολικές εορτές ακολουθούνται όπως ορίζεται από το Υπουργείο Παιδείας όπως σε όλους τους εκπαιδευτικούς φορείς χωρίς κάποια αλλαγή στο ποσό των διδάκτρων.

R

Στο πλαίσιο της ολοκληρωμένης εκπαίδευσης των μαθητών, η σχολή διεξάγει χορευτική παράσταση κάθε δυο χρόνια σε μεγάλο Θέατρο της Αθήνας, με αγορά των κοστουμιών από τους γονείς.

R

Η σχολή δε φέρει καμία ευθύνη για την απώλεια προσωπικών αντικειμένων των μαθητών/τριών.

R

Απαγορεύεται η κατανάλωση τροφίμων στο χώρο της σχολής.

R

Οποιαδήποτε παράπονα ή προβλήματα παρουσιαστούν να αναφέρονται στη διεύθυνση της σχολής για την καλύτερη δυνατή λύση τους διατηρώντας έτσι την ευγενή άμιλλα και συνεργασία μεταξύ γονιών, μαθητών και δασκάλων της σχολής.

Με εκτίμηση,

Δέσποινα Τσουκαλά

Αποστείλετε το μήνυμά σας

15 + 2 =

To despinatsoukala.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή εμπειρία σου. Εφόσον συνεχίσεις, συμφωνείς με την χρήση των cookies από εμάς.