Μοντέρνος χορός ISTD

Στη σχολή μπαλέτου & σύγχρονου χορού της κ. Δέσποινας Τσουκαλά παραδίδονται μαθήματα για μοντέρνο χορό, με αγάπη για την τέχνη και επαγγελματισμό από έμπειρους καθηγητές.

Ο μοντέρνος χορός ISTD δεν είναι μόνο μία από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους άσκησης του σώματος αλλά την ίδια στιγμή εκφράζει την επιθυμία και τη χαρά για κίνηση.

Μέσα από το παγκοσμίως αναγνωρισμένο σύστημα του Imperial Society of Teachers of Dancing (ISTD), παιδιά όλων των ηλικιών διδάσκονται την τεχνική του μοντέρνου χορού!!! Μαθαίνουν διαφορετικά στυλ και τεχνικές μέσα από free work αλλά και χορογραφίες!! Κάνουν μία εισαγωγή στο modern theatre αλλά και στο Jazz dance!!

O μοντέρνος χορός ISTD αποτελείται από ασκήσεις αερόβιες και πατώματος που ενισχύουν την ελαστικότητα τους σώματος καθώς και από διάφορες τεχνικές που ενδυναμώνουν και γυμνάζουν κάθε μυ. Είναι ένας τρόπος εκτόνωσης των εντάσεων και εξωτερίκευσης των συναισθημάτων, με την μετατροπή των παραπάνω σε χορό.

Γεννιέται στις αρχές του 20ου αιώνα στην Αμερική από την ανάγκη για διαφυγή από την στειρότητα και την αυστηρότητα του κλασικού μπαλέτου.

Πρωτοπόροι του υπήρξαν η Isadora Duncan, ο Rudolf Von Laban, η Mary Wigman, ο Francois Delsarte, Routh St. Denis, Ted Shawn, με καθοριστικές προσωπικότητες αυτές της Martha Graham, του Jose Limon και του Merce Cunningham.

Αποστείλετε το μήνυμά σας

8 + 8 =

To despinatsoukala.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή εμπειρία σου. Εφόσον συνεχίσεις, συμφωνείς με την χρήση των cookies από εμάς.